Ota yhteyttä: 040 518 6111

Hieronta ja muut hoidot Leppävirralla

Hoitopalvelut

Ilo-Olon hoitola hellii mieltäsi ja kehoasi erilaisilla aromaterapia-, hieronta- ja shiatsuhoidoilla. Katkaise hetkeksi arjen kiireet ja tule viihtyisään hoitolaamme Leppävirran keskustaan hemmoteltavaksi, tai jos sinulla on kiputiloja, hoidetaan ne jäsenkorjauksen avulla. Hoitojen hinnat ovat alk. 40 min / 40 €. Tutustu hoitoihin tällä sivulla, ota yhteyttä ja varaa omasi!

 

  • Klassinen hieronta
  • Intialainen päähieronta / stressipesu
  • Perinteinen, suomalainen jäsenkorjaus
  • Shiatsu-hieronta

Hoitojen kuvaukset

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan tarkoituksena on poistaa kehon lihaskireydet, rentouttaa kroppaa ja samalla rentouttaa mieltä. Kudoksia painelemalla ja venyttämällä niiden verenkierto vilkastuu, kiputilat poistuvat ja keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti. Hieronta mukautetaan aina asiakkaan tarpeisiin ja käsiteltäviin kehon osiin sopivaksi.

Intialainen päähieronta / stressipesu

Intialainen päähieronta on rentouttava hetki hiljaisuudessa. Se on yksinkertaista, rauhoittavaa pää- ja niskahierontaa, joka vaikuttaa koko kehoon. Intialaista päähierontaa suosittelemme erityisesti päätetyöntekijöille, mutta se rentouttaa yhtä lailla ketä tahansa. Tähän hierontaan on helppo tulla, sillä se ei vaadi erikoisjärjestelyjä – pelkkä mukava tuoli riittää. Lähdet hieronnasta rentoutuneen kehon ja mielen kera.

Perinteinen, suomalainen jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on kivutonta ja mukavaa, mutta tehokasta hoitoa, joka perustuu ihmiskehon tukirakenteen tasapainottamiseen aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Menetelmä perustuu pitkään perinteeseen ja kokemukseen, jonka avulla kehon ongelmat voidaan lukea lihastasapainoista sekä hermoheijasteista. Tällöin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan itse kivun lähdettä.

Shiatsuhieronta

Shiatsuhieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja on kehitetty Japanissa yli 1000 vuotta sitten. Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, jossa asiakkaan maatessa yleensä lattialla, käydään kehon energiakanavien eli meridiaanien akupunktiokanavat läpi mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen.

Terveysluennot

  • Eri terveystilanteisiin liittyvät ruokavaliot, mm kihti, verenpaine, muistihäiriöt, verensokerin heittelyt, erilaiset nivelvaivat
  • Optimoi elinvoimasi, miten voida hyvin
  • Happo-emäs tasapaino
  • Hyödylliset lisäravinteet

Millainen hoito sinulle sopisi parhaiten?

Valitse itsellesi sopivin hoito valikoimastamme, tai jos et ole aivan varma, voit aina ottaa yhteyttä ja kysellä hoidoista lisää, autamme mielellämme sinua löytämään itsellesi sopivimman hoidon! Laajemmat kuvaukset hoidoista löydät blogistamme. Hoitolamme sijaitsee kätevästi Kyplylä Hotelli Vesileppiksen yhteydessä, Leppävirran keskustassa. Tutustu siis hoitolamme rentouttaviin palveluihin, ota yhteyttä ja varaa aika!

Rentouttavat hoitopalvelut tarjoaa Ilo-Olo Leppävirralla. Lue lisää hoidoista ja varaa aika!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi