Ota yhteyttä: 040 518 6111

Aromaterapia, hieronta ja muut hoidot sekä terveysmittaukset Leppävirralla

Hoitopalvelut

Ilo-Olon hoitola hellii mieltäsi ja kehoasi erilaisilla aromaterapia-, hieronta- ja shiatsuhoidoilla. Katkaise hetkeksi arjen kiireet ja tule viihtyisään hoitolaamme Leppävirran keskustaan hemmoteltavaksi, tai jos sinulla on kiputiloja, hoidetaan ne jäsenkorjauksen avulla. Hoitojen hinnat ovat alk. 40 min / 40 €. Tutustu hoitoihin tällä sivulla, ota yhteyttä ja varaa omasi!

 

 • Aromaterapia-hieronta
 • Klassinen hieronta
 • Intialainen päähieronta / stressipesu
 • Perinteinen, suomalainen jäsenkorjaus
 • Kuumakivihieronta – hot stone massage
 • Shiatsu-hieronta

Hoitojen kuvaukset

Aromaterapia-hieronta

Aromaterapia-hieronta hellii sekä kehoa että mieltä. Hoidossa käytetään eteerisiä kasviöljyjä ja uutteita, joilla kullakin on yksilöllisiä, hoitavia ja terveyttä edistäviä vaikutuksia. Hoidon ansiosta aineenvaihdunta kiihtyy ja ylimääräiset nesteet poistuvat kehostasi. Täten aromaterapiahoito tuottaa hyvää oloa, joka säilyy vielä pitkään hoidon jälkeen..

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan tarkoituksena on poistaa kehon lihaskireydet, rentouttaa kroppaa ja samalla rentouttaa mieltä. Kudoksia painelemalla ja venyttämällä niiden verenkierto vilkastuu, kiputilat poistuvat ja keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti. Hieronta mukautetaan aina asiakkaan tarpeisiin ja käsiteltäviin kehon osiin sopivaksi.

Intialainen päähieronta / stressipesu

Intialainen päähieronta on rentouttava hetki hiljaisuudessa. Se on yksinkertaista, rauhoittavaa pää- ja niskahierontaa, joka vaikuttaa koko kehoon. Intialaista päähierontaa suosittelemme erityisesti päätetyöntekijöille, mutta se rentouttaa yhtä lailla ketä tahansa. Tähän hierontaan on helppo tulla, sillä se ei vaadi erikoisjärjestelyjä – pelkkä mukava tuoli riittää. Lähdet hieronnasta rentoutuneen kehon ja mielen kera.

Perinteinen, suomalainen jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on kivutonta ja mukavaa, mutta tehokasta hoitoa, joka perustuu ihmiskehon tukirakenteen tasapainottamiseen aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Menetelmä perustuu pitkään perinteeseen ja kokemukseen, jonka avulla kehon ongelmat voidaan lukea lihastasapainoista sekä hermoheijasteista. Tällöin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan itse kivun lähdettä.

Kuumakivihieronta – hot stone massage

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, joka perustuu itämaiseen lääketieteeseen. Hoidossa käytetään sileitä, lämpimiä basalttikiviä joita hierotaan iholla sekä asetellaan kehon energiakeskusten päälle. Hoito rentouttaa, laukaisee stressiä sekä puhdistaa kehoa nopeuttaessa aineenvaihduntaa ja tasapainottaessa hermoston toimintaa.

Shiatsuhieronta

Shiatsuhieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja on kehitetty Japanissa yli 1000 vuotta sitten. Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, jossa asiakkaan maatessa yleensä lattialla, käydään kehon energiakanavien eli meridiaanien akupunktiokanavat läpi mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen.

Terveysmittaukset ja terveysneuvontaa

 • Kolesteroli (myös erittely)
 • Verensokeri
 • Herkkä CRP
 • Hemoglobiini
 • Luuntiheysmittaus sääriluusta. Kivuton ja luotettava ultraäänimittaus Bindex laitteella.
 • Silmän luteiinipitoisuuden mittaus. Tärkeä arvioitaessa silmänpohjanrappeuman riskiä.
 • Neuvonta kaupan päälle

Kysy lisää Merjalta puh. 040 582 0155.

Terveysluennot

 • Eri terveystilanteisiin liittyvät ruokavaliot, mm kihti, verenpaine, muistihäiriöt, verensokerin heittelyt, erilaiset nivelvaivat
 • Optimoi elinvoimasi, miten voida hyvin
 • Happo-emäs tasapaino
 • Hyödylliset lisäravinteet

Millainen hoito sinulle sopisi parhaiten?

Valitse itsellesi sopivin hoito valikoimastamme, tai jos et ole aivan varma, voit aina ottaa yhteyttä ja kysellä hoidoista lisää, autamme mielellämme sinua löytämään itsellesi sopivimman hoidon! Laajemmat kuvaukset hoidoista löydät blogistamme. Hoitolamme sijaitsee kätevästi Kyplylä Hotelli Vesileppiksen yhteydessä, Leppävirran keskustassa. Tutustu siis hoitolamme rentouttaviin palveluihin, ota yhteyttä ja varaa aika!

Aromaterapian ja muut rentouttavat hoitopalvelut tarjoaa Ilo-Olo Leppävirralla. Lue lisää hoidoista ja varaa aika!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi